Калькулятор расчета пеноблоков смотрите на этом ресурсе
Все о каркасном доме можно найти здесь http://stroidom-shop.ru
Как снять комнату в коммунальной квартире смотрите тут comintour.net

Скъпи седмокласници можете да проверите резултатите от НВО по математика и български език и литература тук

ПОКАНА

УВАЖАЕМИ ПРИЯТЕЛИ И СЪМИШЛЕНИЦИ,

С най-голямо удоволствие искаме да Ви поканим на нашето събитие, което ще се състои на 18.03.2017г. от 11:00 часа в ОУ „Васил Левски” с. Звъничево, общ. Пазарджик.

В Училище „Васил Левски” с. Звъничево, преди много години е имало овощна. Сега ние искаме да възвърнем тази идея и да я възродим.

Дълги години сме кандидатствали по програми, но неуспешно.А сега тази идея вече ще бъде реализирана.

Доброволческа формация „Зеленият отбор” ни даряват 50 овощни дървета, които ще засадим съвместно – нашите ученици, техните родители, ние учителите и персонала на училището и доброволците от формацията.

По този начин всички ще станем част от промяната на обществото чрез засаждането на дръвчетата.

Вярваме, че така ще запазим баланса в природата и учениците ни ще осъзнаят радостта от това да правим добро. Така изграждаме една ценностна система, която се основава върху добротата, доверието и взаимопомощта. Добротата показва чистия и искрен заряд във взаимоотношенията. Взаимопомощта чрез засаждането на овошките укрепва връзките между всички нас, позволявайки ни да разберем на какво държат другите.

Това дело ни зарежда и носи със себе си щастие. Щастие за това, че сме извършили нещо положително. Достатъчна ни е вътрешната радост и удовлетворението, че нашите действия ще помогнат за опазването на околната среда.

Приносът ни може да не е огромен, но е значим. Със засаждането на всяко дърво, ако повече хора се обединят около този призив ще можем да „омилостивим природата” и да се опитаме да предотвратим екологичната катастрофа.

       Това е едно много добро дело на доброволческа формация „Зеленият отбор” и всички ние сме горди, че все още има такива добри хора в България готови винаги да помогнат.

              Ще се радваме да споделите с нас радостта ни като ни удостоите с присъствието си!

С уважение:

София Банкина

Директор на ОУ „Васил Левски”- с. Звъничево